Catorze artistes valencians per a homenatjar Ovidi Montllor

Aquest divendres i dissabte se celebra un doble homenatge al músic, que va morir fa 25 anys.

VÍDEO | Catorze artistes valencians per a homenatjar Ovidi Montllor

Aquest divendres i dissabte les cançons d’Ovidi Montllor tornaran a sonar. Catorze artistes valencians fan un doble concert homenatge al músic, que va faltar fa 25 anys. El recordaran com millor saben fer-lo: damunt d’un escenari, en aquest cas, el del Teatre Principal de València.

Entre els artistes troben el grup Júlia, que obrirà aquest divendres l’espectacle, i també altres personalitats com Toti Soler, Miquel Gil, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, el Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Group, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos. Artistes que aportaran el seu segell per a versionar el repertori d'Ovidi. Això sí, tindran músics fixos sempre per tal d’evitar compartir els instruments.

“És una figura [Ovidi Montllor] que, a pesar del temps, ha sigut reivindicat per totes les noves generacions de músics. És moment d’agafar la seua collita de cançons i buscar una certa modernitat, o portar-la al terreny dels nous llenguatges musicals”, ha expressat el cantautor Pau Alabajos.

Vora 450 persones gaudiran aquestes nits del llegat creatiu d’Ovidi Montllor. Després del concert a València, aquest homenatge musical farà parada a Alacant, a Castelló i a Alcoi.

També et pot interessar

stats