Alcoi celebra la setmana modernista amb tallers, visites teatralitzades i exposicions

La ciutat encara preserva edificis d'‘art noveau’ lligats al seu esplendorós passat del desenvolupament industrial

Els passejos guiats es fan cada dia de 18:00 a 20:00 h
Els passejos guiats es fan cada dia de 18:00 a 20:00 h

Alcoi celebra la segona edició de la Setmana Modernista. La ciutat encara preserva edificacions magnífiques dels últims anys del segle XIX i els primers del segle XX. Aquesta segona edició és una oportunitat única per a conéixer el catàleg de mostres arquitectòniques que té la ciutat. Es tracta d'edificis que són senya de la burgesia local lligada al desenvolupament industrial d'aquella època.

L'arquitèctura no és l'única senya d'identitat modernista que ens ofereix aquesta cita, que s'allargarà fins diumenge. La programació d'actes inclou des de rutes teatralitzades fins a tallers sobre la vestimenta de l'època on aprendre a fer des d'un barret fins a una peça de roba.

Les visites teatralitzades, a càrrec d'una companyia local, acompanyaran els visitants d'aquestes rutes turístiques i culturals. Aquests passejos guiats es fan cada dia de 18:00 a 20.00 h, amb horari de matins disponible per als escolars.

A més, aquesta mostra modernista també inclou exposicions. Enguany, l'escultor que protagonitza aquesta secció és l'alcoià Lorenzo Ridaura i la seua obra La bellesa esculpida.

També et pot interessar

stats