Alacant tria les belleses del foc 2024

Aquest divendres i dissabte se celebren les gales per a escollir les màximes representants les Fogueres de Sant Joan

Este cap de setmana sabrem qui són les belleses del foc
Este cap de setmana sabrem qui són les belleses del foc / Departament de Comunicació

Alacant es vesteix de festa aquest divendres i dissabte per als dos dels actes clau de les Fogueres de Sant Joan: els festivals d’elecció de la bellesa del foc infantil i la bellesa del foc, les màximes representant de les festes. L’acte tindrà lloc a partir de les 20:45 hores en la plaça de bous de la ciutat i es podrà seguir per la radiotelevisió pública valenciana. El periodista Ferran Cano serà l’encarregat de presentar les dues gales per À Punt amb la col·laboració de Berta Báidez, que farà les connexions amb les candidates i les seues famílies. 

Una vegada escollides totes dues, les noves belleses del foc rebran el testimoni de les predecessores en el càrrec, Belén Mora i Inés Llavador, que diran adeu al seu regnat després d'un any ple d'emocions.

Aquest divendres, de fet, té lloc la gala de l’elecció de la bellesa del foc infantil d’Alacant 2024. Un total de 87 candidates aspiren a agafar el relleu de l’actual bellesa del foc infantil, Inés Llavador, i les seues sis dames d’honor.

I dissabte, 13 d’abril, des de les 20:45 h, serà el torn de l’elecció de la bellesa del foc d’Alacant i es podrà veure les 77 candidates que somien a lluir la banda acreditativa de la màxima representant de les Fogueres de Sant Joan 2024. Una banda que ha lluït fins ara Belén Mora, bellesa del foc 2023

També et pot interessar

stats