Alacant coneixerà hui la bellesa del foc 2024

À Punt retransmetrà la gala d'elecció en directe, a partir de les 20:45 h, per la televisió i pel web

Gala de Candidates bellesa del foc 2024
Gala de candidates a bellesa del foc 2024 / Federació de les Fogueres de Sant Joan

Aquest dissabte coneixerem el nom de la dona alacantina que tindrà l'honor d'ostentar el càrrec de bellesa del foc 2024. Un somni que aspiren complir les 77 candidates que participaran en la gala d'elecció que se celebrarà aquesta nit a la plaça de bous d'Alacant, i que promet ser tan emocionant com emotiu, no debades posarà punt final al regnat de Belén Mora, la màxima representant de les Fogueres de Sant Joan 2023.

La televisió d'À Punt oferirà la retransmissió en directe, a partir de les 20:45 h, a través de la televisió, el web i les aplicacions mòbils i de smart TV. Serà un programa especial conduït per Ferran Cano amb la col·laboració de Berta Bàidez, que ens acostarà el testimoni de les protagonistes i de les seues famílies.

A més, hi participaran com a comentaristes convidades Paula Tomàs, delegada de Cultura de la foguera Sèneca-Autobusos, que va ser bellesa infantil i adulta de la seua foguera i jurat de la bellesa del foc infantil del 2023. També hi estarà present Raquel Sánchez Martín, bellesa del foc 2011.

Bellesa del foc infantil 2024

Aquest divendres a la nit va tindre lloc la gala que va triar la bellesa del foc infantil d'Alacant 2024. D'un total de 87 candidates, el jurat va triar Martina Lloret que representarà tots els xiquets i xiquetes de la festa alacantina, i agafarà així el relleu d'Inés Llavador, bellesa del foc infantil 2023 i les seues sis dames d’honor.

També et pot interessar

stats