Belen Mora, bellesa del foc 2023: "No és el mateix contar-ho que viure el tremolor a la plaça dels Estels, provar la coca amb tonyina o sentir la dolçaina i el tabalet"

Belen Mora i Inés Llavador, dos belleses del foc unides per la festa de les Fogueres de 2023, visiten el set d'À Punt a la plaça dels Estels

Belén Mora i Inés Llavador, les belleses del foc 2023, amb l'equip d'À Punt Mèdia / Fas festa

Les belleses del foc de 2023 Belen Mora i Inés Llavador han sigut les primeres convidades de l’especial de Fogueres 2023 d’A Punt Mèdia. Les dues joves han mostrat la felicitat per ser les representants de la festa. Belén està molt orgullosa de poder compartir les festes amb Inés, la bellesa infantil. 

Inés Llavador, de la foguera Tossal Alt, ha contat a l'equip d’À Punt Mèdia com és el seu dia a dia com a bellesa del foc, des del moment del desdejuni fins quan van al mercat a dinar. Una agenda farcida d’actes, que en alguns moments les porta a trobar a faltar les seues fogueres, les seues comissions i el seu racó.

Paloma Llavador, tia d’Inés i bellesa del foc de l’any 1988, ha sigut qui li ha donat alguns consells a la seua neboda. “Ella m’ha dit que és un any únic per a mi. Que el visca tot el que puga. Si alguna cosa no em convé, que la deixe a un costat. I que, per damunt de tot, obtinga el millor possible de cada moment”. 

“No és el mateix contar-ho que passar-ho”

Belen Mora, graduada en Publicitat i Turisme ha explicat que no és el mateix contar la festa que viure-la. “Des d’ací volem dir a totes les persones que qui no haja viscut encara el tremolor davall dels peus a la plaça dels Estels, no haja provat la coca amb tonyina, o no haja sentit la dolçaina i el tabal, i tot el sentiment que envolta les Fogueres… Sense viure-ho no es pot explicar”. Tot seguit, l’alcoià Ferran Cano ha resumit el que ha dit Belen Mora amb una dita popular del seu poble, Alcoi: “No és el mateix contar-ho que passar-ho”, fent riure a les belleses, que s’han mostrat totalment d’acord amb ell. 

Belen i Inés, a més d'estar unides per les Fogueres, també ho estan pel ball. I per a demostrar-ho han improvisat un breu ball molt a l’estil de TikTok davant la càmera. Setmanes abans de començar les festes, les dues belleses van visitar les instal·lacions d'A Punt Mèdia a Burjassot, on les va rebre el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

També et pot interessar

stats