Les belleses del foc d’Alacant visiten À Punt

Belén Mora i Inés Llavador han passat pels micròfons de Les notícies del matí i visitat les instal·lacions de la radiotelevisió pública valenciana

Inés Llavador, bellesa del foc infantil, Alfred Costa, director general d'À Punt i Belén Mora, bellesa del foc adulta / À Punt

Belén Mora i Inés Llavador, les belleses del foc 2023, han visitat aquest matí À Punt, quan falten tres dies perquè la televisió valenciana celebre el seu 5é aniversari.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha donat la benvinguda a les màximes representants de les festes majors de la ciutat d’Alacant, que han conegut la redacció d’informatius, han intervingut en una entrevista en el programa radiofònic Les notícies del matí i han gravat espais promocionals de Fogueres.

Belén Mora, la bellesa adulta, i Inés Llavador, la bellesa infantil, han aprofitat la visita a la radiotelevisió pública valenciana per a convidar tot el món a conéixer la ciutat d’Alacant i disfrutar d’aquestes festes d’interés turístic internacional.

Les belleses del foc 2023 Inés Llavador i Belén Mora, a l'entrada d'À Punt
Les belleses del foc 2023 Inés Llavador i Belén Mora, a l'entrada d'À Punt / À Punt

Amb motiu de les Fogueres, À Punt ha preparat una cobertura especial per a fer arribar a totes les cases de la Comunitat Valenciana la festa gran d'Alacant. Així, retransmetrà del 18 al 24 de juny les mascletaes en directe des de la plaça dels Estels d’Alacant.  

La televisió d’À Punt també estarà en directe els dos dies d’Ofrena a la Mare de Déu, el dimecres 21 i dijous 22 de juny.

La informació foguerera continuarà el divendres 23 de juny en el programa Fas festa, amb Ferran Cano i Maria Fuster.

El dia gran de Fogueres, el 24 de juny, l’audiència podrà seguir la retransmissió en directe de la Cremà del monument guanyador del primer premi i la foguera de l'Ajuntament, des de les 23:00 hores fins a la matinada. Abans, a les 22:00 hores, es farà un especial del Tàp Zàping dedicat a les Fogueres.

La cobertura de cada detall de les festes de sant Joan es realitzarà per televisió, web i ràdio, que també viatjarà fins a la ciutat d’Alacant. Des d’allí, els equips de Podríem fer-ho millor, Pròxima parada, El rall, Territori Sonor i Les notícies del matí emetran una programació especial. 

També et pot interessar

stats