Alacant busca 2.000 extres per a una sèrie que es rodarà per a Netflix a l’estiu

La productora farà el càsting per a l’audiovisual d’aventures, ambientat en la França del segle XVI, des d'este dilluns

La major part de la sèrie Nero se rodarà als estudis de la Ciutat de la Llum durant l'estiu
La major part de la sèrie 'Nero' se rodarà als estudis de la Ciutat de la Llum durant l'estiu / Alicante Film Office
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 de maig 2024 - 14:39 Actualitzat: 27 de maig 2024 - 08:15

El veïnat d’Alacant té l’oportunitat de fer el salt a la pantalla gran amb un paper en una sèrie històrica i d’aventures que emetrà Netflix. La producció, Nero, es rodarà a la ciutat a l’estiu, però la productora farà els càstings des d'este dilluns fins a dimecres, en un hotel d’Alacant. Es busquen 2.000 extres, segons ha avançat l’Ajuntament d’Alacant.

Nero serà una sèrie d'aventures i acció, ambientada al sud de França en el segle XVI. Narra la història d'un sicari al servei d'un noble, àvid de poder, que haurà de salvar la seua filla, a la qual a penes coneix.

Amb aquest plantejament, comença per a Nero i la filla una odissea a través d'una França colpejada per la sequera, en la qual els acompanyaran un vell monjo i la filla del seu senyor, promesa a una boda principesca.

I per a traslladar a la pantalla tota esta trama calen vora 2.000 extres. Per això, durant estos dies, la productora es desplaçarà a l’hotel Eurostars Centrum d’Alacant per a seleccionar els i les figurants.

Els que vulguen participar-hi no han de portar el monyo tallat a l'estil modern, ni tampoc tenyit. Tampoc no poden portar tatuatges visibles, ni pírcings i cal que siguen preferiblement prims, com detallen des de l’Ajuntament d’Alacant. El Patronat de Turisme Alacant City & Beach, a través d'Alacant Film Office, està col·laborant amb la productora, que rodarà les escenes de Nero principalment a la Ciutat de la Llum.

Es busquen figurants d'entre 18 i 70 anys. Als que resulten escollits per a participar en este projecte audiovisual se'ls donarà d'alta en la Seguretat Social per este treball remunerat, segons expliquen des de la productora.

També et pot interessar

stats