València desperta a les Falles del 2022 amb una Macrodespertà

Més de 2.000 persones han participat en l'acte, preludi de la Crida que tornarà aquesta vesprada a les Torres dels Serrans

El món faller celebra la Macrodespertà 2022 / À Punt NTC | Junta Central Fallera | Kai Försterling (Efe)

Les Falles han tornat a viure hui un dels seus dies importants. A les 7:00 hores del matí ha començat la Macrodespertà, que ha reunit a més de 2.000 persones acreditades, tant en la modalitat per a adults com per a la modalitat infantil.

Encara era fosc quan els i les participants han travessat els carrers de la Pau i Sant Vicent fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament, on s'ha disparat una mascletà de Pirotècnia Valenciana i en finalitzar, han pogut gaudir d'un esmorzar popular.

En l'edició d'enguany, s'han repartit un total de 225.000 trons de bac per a les 2.250 persones participants. Per a poder formar part de la Macrodespertà calia tindre l'acreditació CRE per a manipular pirotècnia, facilitada per la Junta Central Fallera després de la realització d'un curs específic i l'aprovació de l'examen.

És el gran preludi a l'acte que enceta el calendari faller, és un dels més emotius per a les falleres, que amb el clàssic crit "Ja estem en Falles", animaran tots els veïns i veïnes de València a gaudir de les festes.

També et pot interessar

stats