Més de 14.000 persones s'inscriuen en el sorteig de les 5.000 invitacions dels concerts de Falles

Les peticions per al concert de Zoo i La Fúmiga han superat a les de l’actuació que té Fangoria i Miss Caffeina com a caps de cartell

Imatge d'arxiu d'un concert de Falles
Imatge d'arxiu d'un concert de Falles / Amstel (Europa Press)

Més de 14.000 persones s'han inscrit en el sorteig per a obtindre alguna de les 5.000 invitacions que l'Ajuntament de València reparteix per a assistir als concerts de Falles dels dies 10 i 11 de març.

Una vegada eliminades les no empadronades a la ciutat del Túria, 9.907 persones han entrat en el sorteig. Els guanyadors i guanyadores rebran les pròximes hores un correu electrònic amb les instruccions i l'enllaç per a descarregar les entrades, segons ha indicat el consistori en un comunicat.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha assenyalat aquest divendres que el concert del dia 11 de març, on són cap de castell Zoo i La Fúmiga, ha superat lleugerament en nombre de peticions el del dia 10, encapçalat per Fangoria i Miss Caffeina. "És una bona notícia perquè a vegades es té la imatge que la música en valencià no té tant de públic", ha valorat. 

Una vegada eliminades les persones inscrites i no empadronades a la ciutat de València, per al concert del dia 10 han participat en el sorteig 6.803 persones i per al del dia 11, 7.359.

Per districtes, Quatre Carreres torna a ser el que més sol·licituds registra, 910, com ja va passar en el sorteig per a presenciar les mascletaes des del balcó de l'Ajuntament. El segueixen Camins al Grau, Patraix i Extramurs.

En el sorteig han participat més dones (5.867) que homes (3.961). Com a dada significativa, la persona amb més edat que s'hi ha inscrit té 103 anys. No obstant això, la franja d'edat que registra més sol·licituds és la de 25 a 55 anys.

Els concerts es duran a terme al passeig de l’Albereda els dies 10 i 11 de març amb uns cartells que inclouen les actuacions de Zoo, La Fúmiga, Miss Caffeina, Fangoria, Chimo Bayo i Carlos Areces & Anníbal Gómez DJ, entre d'altres.

Les persones que han resultat guanyadores en el sorteig rebran un correu electrònic amb les instruccions necessàries per a poder assistir i un enllaç des del qual descarregar les entrades.

En total, sumant les entrades que ha sortejat l'Ajuntament (5.000 invitacions dobles) i les que han distribuït els patrocinadors, 30.000 persones gaudiran d'aquests concerts de Falles.

També et pot interessar

stats