Més de 12.000 persones segueixen la representació de la Passió de Torreblanca

El muntatge, en diferents escenaris del municipi, incloïa més música en directe i incorporava innovacions tecnològiques

Una de les escenes de la representació de la passió que va acollir Torreblanca aquest dijous a la nit
Una de les escenes de la representació de la Passió que va acollir Torreblanca aquest dijous a la nit / Ajuntament de Torreblanca

Més de 12.000 espectadors van seguir aquest dijous a la nit l’edició que fa 46 de la representació de la Passió de Torreblanca, que enguany incorporava novetats tècniques, com la robòtica o la il·luminació led d’algunes escenes, per a engrandir aquesta passió vivent, que també estrenava alguns elements clau, com ara les creus.

Borriol també interpretava aquest Dijous Sant la seua particular Passió, la més antiga de les comarques del nord, que enguany festeja el desé aniversari de la declaració d’interés turístic provincial.

Fidel a la tradició, però amb novetats tecnològiques, la representació icònica de Torreblanca, un any més, va atraure milers d’espectadors més enllà del veïnat del municipi. Milers d’espectadors van anar seguint les diferents ubicacions de la representació en punts del municipi.

Entre les novetats que presentava enguany la representació que dirigeix Carlos Casanova estava la música. La peça del ball Herodes s’interpretava en directe i vora quaranta xiquets participaven en la representació tocant el tabal.

Quant al material que s'utilitzava en la representació, també s'han renovat les creus, que des de fa 46 anys no es tocaven, o les taules del Sant Sopar. També s’han fet nous els vestits de vint soldats, segons informaven fonts municipals.

Pel que fa a l’elenc, enguany hi havia una renovació generacional dels personatges claus de la Passió, com són els que interpreten a la Mare de Déu, Verònica, l'Adúltera nova o Judes.

Aquells que no hagen pogut assistir a les representacions de la Plana aquest Divendres Sant tonen una nova oportunitat a Benetússer, on s’interpretaran noves escenes d’aquesta representació bíblica.

També et pot interessar

stats