14.06.2021 | La tertúlia

50 min.
tp

Aquest dilluns hem parlat del que veus expertes han definit com "la tempesta perfecta" que s'ha donat aquest cap de setmana: sense toc de queda, amb les PAU liquidades i amb els locals d'oci amb limitacions d'horari. Els botellots han sigut nombrosos i els problemes, també.

També hem parlat de violència de gènere. Mentrestant, a Tenerife es reprenen els treballs de recerca de l'altra xiqueta presumptament assassinada per son pare, també desaparegut, els minuts de silenci s'han reproduït en molts ajuntaments de la Comunitat Valenciana i de l'Estat. Això, després d'un cap de setmana molt dur pel que fa a la violència masclista.

I, després que el Salvador s'haja convertit en el primer país del món que farà servir bitcoins per a transaccions econòmiques, hem tornat a parlar d'aquest món, inèdit per a molts. Què són els bitcoins, o les criptomonedes en general, i quina importància té aquest moviment de l'assemblea legislativa salvadorenya per a fer-les legals? Ho parlem amb Jorge Soriano, director general de Criptan.

stats