01.02.2023 | Entrevista a José María Ferrer

9 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem aprofundit en el projecte de llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, la primera de l'Estat sobre aquesta matèria. Pretén revertir la pèrdua i el desaprofitament de 7,7 de tones de menjar a l'any a Espanya. Aquest projecte de llei es va aprovar el 7 de juny en Consell de Ministres i està previst que entre en vigor durant la primera meitat d'enguany. Davant d'aquest canvi legislatiu AINIA organitza dijous, 2 de febrer, la jornada "Malbaratament zero: obligacions i oportunitats de la nova llei de desaprofitament alimentari". El responsable del departament de Dret Alimentari de l'Ainia, José María Ferrer, ha exposat a 'Les notícies de la nit' quin és el principal repte que tenim per davant: veure com, entre tots i totes, aconseguim que es produïsca una reducció efectiva de les pèrdues i desaprofitament d'aliments. També ha parlat de l'oportunitat que representa aquesta nova normativa. Ferrer ha assegurat que "l'oportunitat és que totes aquelles mesures que es puguen plantejar per a millorar aquesta situació faran que disposem d'un sistema alimentari molt més eficient. Això i altres observacions, que ens ha apuntat el responsable del departament de Dret Alimentari de l'AINIA i que poden escoltar en el pòdcast. 

stats