29.04.2024 | Les notícies de la nit

30 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem estat pendents de la notícia del dia, segurament també de la setmana. En versió reduïda, a causa de les retransmissions esportives, hem informat de la decisió de Pedro Sánchez de continuar com a president, i també de totes les reaccions i de les conseqüències. L'anunci de Sánchez no deixa indiferent ningú. Satisfacció en les files socialistes i crítiques en la dreta. Els socis de govern reclamen mesures concretes i Alberto Núñez Feijóo l'acusa d'utilitzar el rei com a actor secundari. El Consell demana que s'avance en l'agenda valenciana. 

L'Ajuntament de Rafelcofer ha decretat tres dies de dol per la mort d'una veïna de 66 anys assassinada a ganivetades. La Guàrdia Civil investiga el crim després de trobar el cadàver de la dona al seu domicili. La cartera de la dona la van trobar dos xiquets al barranc del costat. Així i tot, la principal línia d'investigació se centra en un problema amb el veïnat i no en el robatori. De moment no hi ha cap detingut, però la delegació de govern assegura que la investigació està molt avançada. 

La Confederació Hidrogràfica del Segura ix de la situació de sequera extraordinària decretada al març. La situació hídrica ha millorat, però no per la pluja, sinó gràcies a les aportacions del transvasament Tajo-Segura. El president de la Confederació Hidrogràfica del Segura alerta d'una falsa seguretat hídrica. 

En cultura, l'actor Viggo Mortensen ha preestrenat hui a València la seua nova pel·lícula: 'Hasta el fin del mundo'. És un western atípic, dirigit i escrit per Mortensen, que també interpreta amb Vicky Krieps. Una història creada durant el confinament i inspirada en la Guerra de Secessió als Estats Units. 

stats