28.03.2024 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem analitzat l'anunci de la companyia d'assignar un nou model de fabricació a la planta de Ford a Almussafes. Això després de la reunió del comité d'empresa amb la cúpula directiva internacional al Regne Unit. Així les coses, Ford Almussafes fabricarà un nou vehicle, que serà de passatgers, completament nou a Europa i que, segons ha explicat la companyia en un comunicat, serà "multienergia". L'anunci arriba només dies abans que la factoria valenciana perdera un dels dos models que fabrica ara per ara i en mig d'un ERTO que afecta 1.100 treballadors i treballadores. 

A més a més, hem estat en directe en alguns dels punts turístics destacats d'aquesta Setmana Santa. L'ocupació al litoral aquest pont se situa entre el 75% i el 85%, són 10 punts menys que l'any passat. Mentrestant, el turisme rural a les comarques del nord arriba al 90%. 

I aquest Dijous Sant és el dia gran de la Setmana Santa alacantina; és la jornada de major participació i afluència de públic. Cinc processons han eixit al carrer, entre les quals està la del Sant Sopar. Aquesta i més notícies, en el nostre pòdcast.

stats