26.12.2022 | Les notícies de la nit

30 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' de hui hem informat sobre les perspectives turístiques d'este Cap d'Any a la Comunitat Valenciana. L'oratge ha fet disparar les reserves dels establiments turístics del nostre territori, segons Hosbec. 

Hui se celebra el segon dia de Nadal i, a pesar de ser laborable a la Comunitat Valenciana, moltes famílies han mantingut la tradició de tornar a reunir-se al voltant d'una taula. Ens hem acostat a estes celebracions a municipis com Vila-real, Morella, Novelda o Beneixama on hui ha sigut festiu i per tant, ha sigut un nou dia d'ajuntar-se amb amics i familiars.

El Consell de Ministres té previst aprovar demà el tercer paquet de mesures per a mitigar les conseqüències provocades per la guerra d'Ucraïna i en el qual s'inclouran ajudes per a pal·liar l'impacte de la inflació en la cistella de la compra amb la rebaixa de l'IVA en els aliments considerats bàsics, o amb l'entrega d'un possible xec d'uns 300 euros per a ajudar les famílies més vulnerables. A més, el govern central haurà de decidir sobre la bonificació de 20 cèntims per litre de carburant. 

Dol a Galícia per l'accident d'autobús la nit de Nadal. Finalment hi ha 7 víctimes mortals en este fatal accident. Este matí han recuperat l'últim cadàver. S'investiga si el mal oratge ha sigut la causa de la tragèdia.

Almenys 55 morts als Estats Units pel temporal Elliott. Les intenses nevades i els forts vents han ocasionat el Nadal més fred dels últims anys. Les zones més afectades són el nord-oest de l'estat de Nova York, on han mort una trentena de persones en casa, en el cotxe i també al carrer. La ciutat de Buffalo, a l'estat de Nova York, ha quedat totalment col·lapsada per la neu i amb l'aeroport tancat. 

stats