25.05.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que Espanya participarà en la compra centralitzada de vacunes i antivirals contra la pigota dels micos. Ho ha confirmat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, després del Consell Interterritorial de Salut. Actualment, hi ha 59 casos positius, de les 100 mostres fetes per l'Institut de Salut Carlos Tercero. A la Comunitat Valenciana, actualment hi ha tres casos sospitosos en estudi, un per cada província.

A més, la Comissió Europa ha aprovat el control sanitari dels cítrics importats de Sud-àfrica. La mesura s'aprovarà formalment durant una reunió de tots els comissaris europeus i entrarà en vigor el 20 de juny. La notícia s'ha rebut de manera molt positiva per tot el sector implicat, que la qualifiquen com a històrica.

D'altra banda, l'artífex de la repetició del juí del cas Sala, l'advocat de l'acusació particular, ha concedit a À Punt la seua primera entrevista radiofònica després de la decisió del Tribunal Suprem. Tot això i més, en el podcast.

stats