24.04.2024 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit', este dimecres, hem parat atenció a la notícia de la vesprada, la carta a la ciutadania publicada per Pedro Sánchez en les xarxes. En la missiva, el president del govern espanyol anuncia que cancel·la la seua agenda per a reflexionar si ha de seguir o no en el càrrec. Tot després que un jutjat ha obert diligències contra la seua dona, Begoña Gómez, per presumpte tràfic d'influències. En la carta, publicada en la xarxa social X, Sánchez denuncia el que considera una campanya d'"acoso y derribo" per part de la dreta i la ultradreta. 

També hem repassat l'actualitat del cas Erial. En la sessió d'este dimecres, el testaferro uruguaià Fernando Belhot ha apuntat cap a Zaplana. Assenyala que era el propietari d'actius en paradisos fiscals i ha explicat com movia uns diners que després feia arribar a l'expresident de la Generalitat. I en la sessió de control a les Corts, la llei de concòrdia, que impulsen el PP i Vox, ha sigut protagonista.

I hem donat compte de l'última hora sobre l'incendi que des de primera hora de la vesprada crema a Cabanes. Estes i altres notícies, en el nostre pòdcast.

stats