24.03.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que, després de deu dies plovent, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer manté una atenció especial sobre cinc pantans que desaigüen a la Comunitat.

Però el món no s'atura i a aquestes hores continua la reunió entre les ministres del govern espanyol i els representants del Comité Nacional de Transport. En principi, no s'han d'alçar de la taula fins que no arriben a un acord, segons paraules textuals del president del govern, Pedro Sánchez.

Això ho va dir ahir, abans de desplaçar-se a Brussel·les, on hui hi ha moltes cimeres: d'una banda, de l'OTAN, que ha pactat reforçar la capacitat d'Ucraïna davant d'un atac químic o biològic, que els membres de l'Aliança temen que Moscou estiga preparant. De l'altra,de la Unió Europea. Aquesta vesprada els 27 caps d'estat i de govern es reuneixen per a decidir una solució per tal de limitar l'augment dels preus de l'energia.

I una notícia positiva: un nou fàrmac multiplica la supervivència en les dones que pateixen càncer de mama metastàtic, un dels més agressius. Tot això i més, en el podcast.

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats