25.03.2022 | Les notícies de la nit

46 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que Brussel·les ha reconegut Espanya i Portugal com a illes energètiques i, per tant, els dos països podran adoptar mesures singulars respecte al preu de l'energia.

A més, la reunió entre la ministra de Transports i el president de la plataforma convocant de la parada patronal del transport, no ha donat resultat i continuarà l'aturada, que ja s'allarga dotze dies.

També s'ha sabut hui que Ports de l'Estat ha donat llum verda a l'ampliació del port de València sense la necessitat d'un nou informe d'impacte ambiental.

I aquesta nit hem parlat amb Mónica Alegre, presidenta de l'Associació Valenciana de la Indústria de l'Automoció, i Elena Lluch, gerent d'AVIA, per a conéixer la seua valoració sobre l'anunci de Volkswagen de triar Sagunt per tal de construir la gigafactoria de bateries elèctriques i l'impacte que pot tindre sobre la indústria auxiliar.

Tot, després de 22 dies de pluja, que continuarà demà dissabte i seguirà sumant litres. De moment, a Barx ja s'han registrat més de 810 litres per metre quadrat, la xifra més alta des que es tenen registres. Tot això i més, en el podcast.

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats