21.09.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En ‘Les Notícies de la Nit’ hem informat que la polèmica encetada dilluns al voltant de la reforma fiscal i l’impost de patrimoni, començada amb l'anunci del president de la Junta d'Andalusia d'eliminar-lo, continua encesa. Andalusia segueix els passos de la Comunitat de Madrid i, la següent podria ser Múrcia, segons ha anunciat hui el seu president, Fernando López Miras. Mentrestant, el president de la Generalitat, Ximo Puig, critica que es tracten els impostos com un mercadeig.

Inspecció de Treball ha multat amb 79 milions d'euros l'empresa de distribució Glovo. Hi ha més de 8.600 treballadors afectats entre Barcelona i València i que treballen com a falsos autònoms per a aquesta plataforma de distribució. En 'Les notícies de la nit' hem parlat amb Marco Llerena, advocat de la Intersindical que ha lluitat pels drets dels 'riders' en diversos juís.

De l'exterior, destaquem que a Rússia més de mil persones han sigut detingudes durant les protestes que han tingut lloc hui en vora quaranta ciutats del país contra la decisió anunciada pel president Vladímir Putin de mobilitzar uns 300.000 reservistes amb experiència militar.

stats