19.09.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de les quasi 7 hores de declaració de l'exvicepresidenta i exportaveu del Consell, Mónica Oltra, pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada. En directe, hem donat l'eixida d'Oltra de la Ciutat de la Justícia de València. Aquesta ha explicat que ha contestat totes les preguntes que li han plantejat i que ho ha fet tranquil·la i serena, tot i que més cansada que al matí. Ha manifestat que espera que les explicacions donades convencen qui ho ha de fer.

A la Ciutat de la Justícia també ha acudit hui l'expresident socialista de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Ell és el principal acusat en aquesta investigació sobre presumptes contractacions il·legals en l'empresa Divalterra. La seua advocada ha demanat la nul·litat de gran part del procés.

Hem connectat amb l'enviada especial d'À Punt a Londres, Sílvia Aucejo, perquè el Regne Unit ha celebrat hui l'enterrament d'estat d'Isabel II, un esdeveniment multitudinari amb personalitats de tot el món, i que ha donat pas ja aquesta vesprada a un acte privat. Un acte en el qual han coincidit, públicament, Felip VI i Joan Carles I. Fa més de dos anys que no es produïa la foto que s'ha pogut veure hui a Westminster.

També hem estat a La Palma, amb Amparo Fernández, que ha tornat un any després de l'erupció del volcà Tajogaite per a comprovar com es troba la gent de l'illa que va resultar afectada. Aquestes i altres notícies, al pòdcast.

stats