19.07.2023 | Les notícies de la nit

30 min.
tp

En À Punt Notícies edició nit hem informat de la presa de possessió dels nous consellers i conselleres del Consell de PP i Vox, que ha anunciat hui Carlos Mazón. Aquesta vesprada, un per un han jurat el càrrec al Saló de Corts del Palau de la Generalitat. Tots en castellà, llevat de Salomé Pradas, la titular de Medi Ambient, que ho ha fet en valencià. Demà es faran els intercanvis de carteres amb l'anterior equip de govern del Botànic.  

Segon dia amb pic de calor a Alacant. La màxima d'aquest dimecres s'ha registrat a Villena, a l'Alt Vinalopó, amb 43 graus. 42 a Oriola. A més, la boia de València ha marcat per segon dia consecutiu el nou rècord del mes de juliol des que hi ha registres: 28,4 graus. 

Intercanvi generacional per a fomentar la integració social i evitar la soledat no desitjada a Alacant. La campanya Conecta-2, del programa en "Clau de barri", propicia que joves impartisquen a persones majors classes sobre com utilitzar el telèfon mòbil. 

En cultura, Anhel de llum del sud trasllada a l'IVAM la llum d'Àfrica. Les imatges de la interconnexió física i espiritual amb la terra perquè estem fets del mateix material mostrades a través d'escultures, tapissos i poemes és la nova proposta expositiva de l'IVAM, que també té la col·laboració d'artesans de la ceràmica de Manises. Aquestes i altres notícies, en el nostre pòdcast. 

stats