18.06.2024 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

L'alumnat d'educació especial podrà seguir a l'escola fins als 22 anys, un més del que es permetia fins ara. Ho ha anunciat este dimarts el conseller d'Educació. La mesura suposa un respir per a les famílies, però no soluciona el problema estructural de la falta de places en centres de dia i ocupacional, on se suposa que han de ser atesos després d'acabar l'etapa escolar. N'hem aprofundit.  

En clau política, les Corts acceleren per a aprovar quatre lleis abans de la pausa estival: al juliol s'aprovarà la de la concòrdia però abans, la setmana que ve, serà el torn de la de llibertat educativa, la de l'agència antifrau i la d'À Punt. Mentrestant, a Catalunya, comença la ronda de contactes per a investir nou president. La reclamació d'un finançament singular és precisament una de les claus d'esta investidura. 

I els hem donat els detalls de la futura estació central d'Alacant. Este dimarts el consell d'administració de Ferrocarrils de la Generalitat ha donat llum verda a l'adjudicació de les obres amb una inversió de 102 milions d'euros. Esta i més notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats