18.05.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la investigació oberta per a identificar els presumptes agressors sexuals de dues xiquetes de dotze i tretze anys a Burjassot. Segons dades del Ministeri de l'Interior, les violacions augmentaren l'any passat un 14 per cent i en la meitat dels casos les víctimes eren menors. Durant 'Les notícies de la nit' hem sabut de la detenció de quatre menors en relació amb aquests fets. Una notícia que arriba el dia que en la comissió d'Igualtat del Congrés s'ultima la llei de llibertat sexual, la coneguda com a "Només sí és sí". Tirarà avant sense els articles que fan referència a l'abolició de la prostitució. Finalment, el PSOE ha decidit retirar les esmenes que va presentar, per no haver obtingut suports.

I a les Corts hui ha sigut un dia d'estrenes. Els efectes de la remodelació del Consell han arribat a la cambra amb la incorporació de nous membres i un nou repartiment de funcions.

A més, aquesta vesprada han evacuat huitanta persones de la urbanitzacó La Presa, a de Manises. La causa: un accident en la potabilitzadora i els voltants per la barreja de productes químics que no han originat una fuita de gas. Tot això i més, en el pòdcast.

stats