19.05.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que a les 19:14 hores, amb cinquanta minuts de retard sobre l'horari previst, el rei emèrit ha aterrat a l'aeroport de Vigo, procedent d'Abu Dhabi. Una tornada que ha obert un intens debat en l'àmbit polític.

La notícia judicial de la vesprada ha sigut que la Fiscalia ha demanat internar en un centre de menors quatre dels cinc detinguts per les presumptes agressions sexuals a Burjassot. I ha demanat llibertat vigilada amb orde d'allunyament per al cinqué detingut. A més, la policia hauria identificat un jove de 18 anys com el sisé implicat en les agressions sexuals.

El Tribunal Superior de Justícia ha permés a Mónica Oltra personar-se en el cas dels abusos a una menor tutelada per la seua conselleria. Oltra els ho havia demanat tant al jutjat instructor com al TSJ, que està pendent de decidir si la cita a declarar com a imputada.

Els agricultors del Comtat i la Marina Alta pateixen greument les conseqüències de les recents pluges a la Comunitat Valenciana. Aquestes plogudes han impactat negativament en la maduració de la cirera, de la qual s'ha arribat a fer malbé més del 90%. Tot això i més, en el pòdcast.

stats