16.06.2023 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les Notícies de la Nit' hem informat del primer xoc entre PP i Vox a penes 24 hores després de presentar el programa de govern per a la Generalitat. El número 2 de la formació ultra, José Maria Llanos, ha negat l'existència de la violència de gènere, una afirmació que hores després han eixit a desmentir els principals dirigents populars. Tant Alberto Núñez Feijóo com Carlos Mazón han replicat en xarxes el negacionisme del partit d'Abascal i el mateix Llanos ha matisat lleugerament després les seues paraules. El Consell en funcions ha aprovat una declaració contra la violència masclista i diu que el problema no és Vox, sinó el PP.   

Demà es constituïxen els ajuntaments. En alguns d'ells hi ha la incògnita de qui governarà. Un d'eixos municipis és Morella. Allí el PP decidirà si continua el PSPV o els independents. A Torrent, Sant Vicent del Raspeig i Oriola hi haurà govern PP i Vox. I a Xestalgar, el llançament d'un dau ha donat l'alcaldia al candidat socialista, i ha desfet l'empat amb el PP.  

La comissió Ciutat-Port es manifesta contra l'ampliació nord del Port de València. Més de 170 organitzacions han convocat la protesta als carrers de València en defensa del medi ambient i per un model de ciutat més sostenible. S'hi han sumat milers de persones amb el lema 'Més València, menys port'.

Un alumne de Requena, millor nota de les PAU a la Comunitat Valenciana. El seu nom és Jaime Pérez. Ha tret un 9,96 en la fase obligatòria i un 9,98 de mitjana. Estudiarà Medicina. 23.000 joves han conegut hui el resultat dels exàmens que poden decidir el seu futur.

I a Alacant ja es coneixen els ninots indultats de Fogueres. Sagrada Família s'ha emportat el doblet i estan desbordants d'alegria. Una jornada ben intensa perquè, després de saber qui se salvarà de les flames, toca començar a muntar els monuments. 

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats