15.09.2022 | Les notícies de la nit

50 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat sobre el preu de l'habitatge i la dificultat de la gent jove per a llogar una vivenda a les localitats turístiques. La majoria es traslladen a viure als municipis de l'interior, on troben preus més assequibles. I al centre de València, les associacions veïnals lluiten contra el desnonament dels veïns en un edifici del carrer dels Caixers; volen evitar la gentrificació i que els edificis no acaben en mans dels fons voltors.

Mentrestant, al barri de Benimaclet de València, un ultramarí ha proposat una cistella de la compra amb 28 productes per només 29 euros.

Amb tot açò, el Parlament Europeu ha aprovat normes per a millorar els salaris mínims a tots els països de la Unió Europea. I l'enfrontament polític porta hui a suavitzar el no del Partit Popular, que accepta les propostes de la Comissió Europea de gravar els beneficis de les empreses energètiques, però vol desvincular els impostos a la banca, com proposa també el govern espanyol.

Ací a casa nostra s'ha de lamentar una nova mort per l'enganxada d'un bou, aquesta vegada a Canet d'en Berenguer, que hui continua amb els bous al carrer, mentre que Massamagrell no ha decidit si continuarà endavant amb aquests actes i esperaran a la reunió entre asseguradores, penyes i administració, tot perquè les asseguradores no volen fer-se càrrec per l'augment d'accidents que s'han produït enguany i de víctimes mortals, amb la de hui ja en són 8, superant la xifra de 2015. 

Tota l'actualitat, en el pòdcast. 

stats