14.06.2024 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

Finalment ha sigut el pitjor desenllaç i este matí han trobat a Alzira el cos del xiquet d'onze anys ofegat al Xúquer. Els submarinistes del Consorci Provincial de Bombers de València l'han localitzat, no molt lluny del lloc on es va llançar a l'aigua i on els amics el van veure per última vegada. L'Ajuntament ha decretat un dia de dol per a dilluns. Amb esta mort, són tretze les persones que han perdut la vida en rius i platges de la Comunitat Valenciana. Són el doble que en tot el mes de juny de l'any passat. 

Este divendres, a més, un xic de dèsset anys ha mort a Orpesa, molt prop de les vies del tren. Segons la investigació, el jove ha pujat a una subestació elèctrica que hi ha a la vora de l'estació i ha caigut a terra. L'Ajuntament està de dol. Esta vesprada se celebrava la seua cerimònia de graduació, que ha quedat suspesa, en senyal de respecte. 

De la política, expliquem les reaccions a les paraules de la vicepresidenta María Jesús Montero, amb què defensa la possibilitat d'un model de finançament singular per a Catalunya. Paraules que han unit en la crítica els líders del PP i el president de Castella-la Manxa, del PSOE, Emiliano García-Page. 

I hem estat a Alacant, on ha començat el compte arrere per a les Fogueres. Tot està preparat perquè en esta vesprada-nit de divendres traslladen les peces de la foguera oficial, que du per lema "Llegendes alacantines". Més notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'. 

stats