14.02.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que les Falles, la Magdalena i els Moros i Cristians d'enguany seran quasi normals. La mascareta serà obligatòria als casals, a les colles i als locals festers, com a la resta d'interiors. A l'exterior no caldrà dur-la, excepte quan hi haja aglomeracions, com ara en les mascletaes o en els castells. Tampoc no caldrà que duga mascareta qui participe en l'Ofrena, el Pregó o les entrades de Moros i Cristians.

D'altra banda, les eleccions a Castella i Lleó també han tingut una interpretació valenciana. El PP es veu ací igualment guanyador i assumeix un govern amb Vox. Justament quan l'esquerra adverteix del domini de l'extrema dreta i el president Puig descarta, de nou, un avançament electoral.

Mentrestant, el Vaticà ha decidit moure fitxa, de manera clara i estructural, en la lluita contra els abusos. El papa Francesc ha anunciat la reforma de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, amb l'objectiu d'agilitzar la resposta als abusos sexuals en l'Església. Això quan no paren d'aparéixer denúncies d'abusos per part de membres de l'Església. Tot això i més, en el podcast.

stats