09.07.2024 | Les notícies de la nit

30 min.
tp

Han passat 24 hores des que els passatgers del GNV Tenacia tornaven al port de València, i el malestar no ha parat de créixer. La majoria del passatge està allotjat en dos hotels de la ciutat. Han passat la nit en hotels a l'espera de recuperar les pertinences. Continuaran a València un dia més. El passatge s'està organitzant pel que consideren falta d'informació de la companyia. Encara no han rebut l'autorització per a tornar al vaixell i recuperar part dels equipatges. La investigació sobre com es va originar l'incendi comença a donar resultats i apunta a un dels motors. 

En l'apartat polític, s’agreuja el xoc entre el PP i Vox per la distribució dels menors migrants no acompanyats. Vox ha traslladat a la Comunitat Valenciana l'amenaça de trencar el govern de la Generalitat. En l'esquerra, alguns no es creuen les amenaces i altres demanen a Carlos Mazón que trenque la relació amb la ultradreta. En el PP tornen a insistir en la solidesa del pacte que sosté el Consell.

L’Ajuntament d'Alacant estudia denunciar este 'youtuber' per promocionar un repte en què els joves havien de simular estar ofegant-se davant dels serveis de socorrisme. Forma part d'una campanya publicitària d'una empresa de roba. 

I una de les notícies de la vesprada: la policia ha detingut el productor musical Nacho Cano per contractació il·legal d'immigrants per a l'últim espectacle seu. El fundador de Mecano ja està en llibertat i esta vesprada en roda de premsa ha vinculat la detenció amb una operació policial amb intencionalitat política. 

stats