09.05.2024 | Les notícies de la nit

26 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' ens hem fet ressò de les reaccions a l'OPA hostil del BBVA al Banc Sabadell. Empresariat, sindicats i el govern valencià diuen no a esta operació. També els governs català i espanyol, que és qui té l'última paraula. De moment, és l'accionariat del Sabadell qui ha de decidir. Cap dels inversors supera ara per ara el llindar del 4% de propietat.

També hem repassat els titulars que deixa hui el juí del cas Erial. En esta sessió l'excomissari Villarejo i Marcos Benavent han alimentat la teoria de la conspiració del CNI contra Zaplana. Tots dos han comparegut a petició de la defensa de l'expresident de la Generalitat, i han apuntat a possibles ordes de Rajoy i Cotino i a la presumpta fabricació dels "papers del sirià", origen del cas Erial.

I hem parat atenció a la situació del jove alzirenc hospitalitzat a Cancún en coma induït. La família demana ajuda urgent per a costejar els 8.000 euros diaris que costa l'ingrés a l'UCI. Esta i altres notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats