08.07.2024 | Les notícies de la nit

36 min.
tp

Fi a l'odissea per als vora 400 passatgers que viatjaven en el ferri Tenacia, de la companyia GNV, que anava del port de València al de Palma. Esta matinada havia quedat a la deriva per un incendi a la sala de màquines. L'operació de rescat, coordinada per Salvament Marítim, ha acabat evacuant els viatgers en dos vaixells, una altra vegada rumb a València. 

La Conselleria d'Educació denuncia davant de la Fiscalia el professor acusat d'aplicar teràpies de conversió d'homosexualitat a alumnes d'un col·legi concertat d'Alaquàs. La direcció del centre obri un expedient disciplinari al docent i també estudia denunciar-lo. 

Condemnada a 29 anys de presó la dona acusada de matar la seua parella a base de laxants a Paterna. El jurat popular ja va considerar la processada culpable d'assassinat, amb agreujant de parentiu, i un delicte continuat d'estafa. 

Vox apuja el to de l'amenaça de trencar els pactes en les comunitats autònomes on el PP accepte acollir menors migrants no acompanyats. Vicente Barrera diu que el govern valencià està fort, però que acatarà la decisió que prenga el seu partit.

36 morts en un atac amb míssils sobre un hospital de Kíiv i altres dos ciutats ucraïneses. L'atac atribuït a Rússia té lloc hores abans de la cimera de l'OTAN en què l'Aliança té previst renovar el suport al govern de Zelenski. 

stats