05.01.2023 | Les notícies de la nit

29 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat del recorregut dels Reis d'Orient per tota la Comunitat Valenciana i de les peticions i il·lusions de grans i menuts. Hem estat a Alcoi, Alacant, Castelló i València per a contar-los cada història i cada desig. Tot acompanyat de les últimes compres perquè aquesta nit màgica ningú es quede sense el seu regal.

I també els hem contat la victòria de l'Ajuntament de Godelleta, a la Foia de Bunyol, que ha aconseguit que no s'expropien els terrenys per a la instal·lació de plantes fotovoltaiques. I tot per una resolució de la Generalitat per la qual es determina que aquestes plantes no són d'utilitat pública. D'aquesta manera els constructors d'aquestes infraestructures industrials hauran de negociar amb els propietaris dels terrenys els preus i seran aquests últims els que decidiran si venen o no les terres.

En la informació política hem destacat les controvèrsies que es presenten al Partit Popular per a triar i nomenar caps de llista. Quan encara no tenen alcaldable per a Ontinyent i Requena, a Calp l'alcaldessa ha mostrat el seu descontentament per l'elecció de César Sánchez, justificada pel president del PP a la Comunitat Valenciana, i a Alzira tant l'executiva com una part dels afiliats han plantat cara a la decisió de la directiva provincial.

En l'àmbit internacional estem pendents del compliment de l'alto el foc de 36 hores en la guerra d'Ucraïna. El president rus, Vladímir Putin, ha acceptat les peticions del patriarca ortodox, Ciril I per a passar un Nadal més tranquil. Començaria demà a les 12 del migdia i acabarà la mitja nit de dissabte. No obstant això, des de Kíiv no s'acaben de refiar de la decisió del Kremlin i parlen de trampa cínica.

Programes

Més

Entrevistes

Més