02.05.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que el cas Pegasus ha pres hui un nou gir de guió després que el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha desvelat que els mòbils de Pedro Sánchez i de Margarita Robles també foren infectats amb aquest sistema d'espionatge que només es ven a governs. Aquest software presumptament ha servit per a investigar més de 60 independentistes, molts d'ells polítics.

Ací, hui ha començat el juí del cas Imelsa, una suposada trama corrupta a la Diputació de València dirigida per Alfonso Rus. Dimecres està previst que declare el principal encausat, Marcos Benavent, l'autodenominat 'ionqui dels diners'.

L'home acusat d'agredir el seu fill de tretze anys a València ha sigut enviat a presó. L'adolescent va ingressar en la unitat de cures intensives per un traumatisme cranioencefàlic i aquesta vesprada ha passat a planta. L'home ja va estar a la presó per un delicte de violència de gènere, segons consta en el sistema de vigilància VioGén.

A més, en el dia de l'assetjament escolar, hem parat atenció a les xifres d'aquesta xacra: es calcula que un de cada cinc menors en pateix. I on més casos es donen és entre la franja d'edat de 9 a 13 anys. Tot això i més, en el podcast.

stats