À Punt retransmet l’UE Alzira-Hèrcules CF

L’UE Alzira i l’Hèrcules CF es citen dissabte a les 19:00 h en La finestra esportiva de la televisió d’À Punt.

Els dos clubs, que enguany celebren el seu centenari, es veuen les cares al Luis Suñer amb la necessitat de sumar tres punts que els allunyen dels llocs de descens del Grup III de Segona RFEF

L’UE Alzira rep l’Hèrcules CF en el duel més destacat de la jornada. Foto: Hércules
L’UE Alzira rep l’Hèrcules CF en el duel més destacat de la jornada. Foto: Hércules / Departament de Comunicació
16 de desembre 2022 - 14:11

L’UE Alzira rep l’Hèrcules CF en el duel més destacat de la jornada. Serà aquest dissabte a l’estadi Luis Suñer Picó a partir de les 19:00 h i amb les càmeres d’À Punt com a testimoni. La televisió dels valencians i les valencianes s’apunta així a la millor forma de commemorar el centenari dels dos clubs.

Cara a cara dos clubs que enguany celebren el seu centenari

L’Hèrcules ve de golejar el filial del Reial Saragossa per 3 a 1 en la passada jornada, partit que suposà el debut del nou tècnic, Lolo Escobar. Els tres punts han servit al conjunt alacantí per a canviar la dinàmica negativa de resultats i abandonar la zona més perillosa de la taula. Els blanc-i-blaus ocupen el lloc 10 de la taula amb 17 punts. 

Per la seua banda, l’Alzira empatava a zero a casa contra l’Atlètic Saguntí per a sumar un punt que el situava en el lloc 13 de la classificació. Els de Marc García tenen una gran oportunitat per aprofitar el suport de la seua afició i aconseguir una victòria per a allunyar-se del descens que ara voregen.

Foto: UE Alzira
Foto: UE Alzira

Raül Pina narrarà el partit, i l’acompanyaran dos comentaristes d’excepció: Xavier Ferri, president de la Comissió del Centenari de l’Alzira i Javier Subirats, exjugador del València CF i antic director esportiu del club de Mestalla i també de l’Hèrcules CF.

El rugbi també serà protagonista en À Punt amb el duel entre Les Abelles i la Santboiana de Divisió d’Honor

Però aquest cap de setmana, de nou, la programació dedicada a l’esport en la televisió d’À Punt va més enllà del futbol. Diumenge, a partir de les 12:00 h, La finestra esportiva s’obrirà també per a oferir un duel de la Divisió d’Honor de Rugbi amb protagonisme d’un dels dos equips valencians de la categoria.

El CP Les Abelles rep l’UE Santboiana al camp de rugbi del riu Túria (Tram V) de València. El conjunt valencià, que ocupa el lloc que fa onze de la taula, vol oblidar la derrota patida la passada jornada a Pozuelo per un ajustat 28 a 25 i començar a sumar victòries, cosa que els permetria eixir de la zona compromesa de la taula.

Foto: Les Abelles
Foto: Les Abelles

L’encarregat de transmetre tota l’emoció d’este partit serà Ximo Tamarit, a qui acompanyaran en els comentaris els especialistes Gonzalo Álvarez i Emmanuel Gutiérrez.

L’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia este cap de setmana es completa amb el programa A córrer (dissabte a les 13:00 h) amb històries que parlen d’esport i de vida. En esta ocasió, l’equip que lidera Xavi Blasco es trasllada fins a Alcoi per a veure com ultimen els detalls de la seua mitja marató.

A més, la pilota tornarà a ser protagonista amb el programa Va de bo (dissabte, a les 17:00 h) que retransmetrà el Trofeu Mestres d’Escola i Corda des del trinquet de Pelai.

D’aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport visibilitat aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats