Wimbledon es queda sense valencians

Roberto Bautista dona positiu en covid-19 i Sorribes perd en segona ronda contra la francesa Tan

Sara Sorribes, abans de colpejar una pilota en el partit contra Tan
Sara Sorribes, abans de colpejar una pilota en el partit contra Tan / Agència Efe

Cap dels sis valencians que va començar el quadre final de Wimbledon disputarà la tercera ronda del torneig. Després de les derrotes de Pedro Martínez Portero, Pablo Andújar, Carlos Taberner i Bernabé Zapata en la primera ronda, hui s'ha conegut el positiu en covid-19 de Roberto Bautista i, a hores després, Sara Sorribes ha caigut en segona ronda.

La vallera Sara Sorribes s'ha vist superada per la francesa Harmony Tan (3-6 i 4-6), que va eliminar Serena Williams en la primera ronda. La tenista valenciana no ha pogut superar el seu sostre en el torneig britànic ni igualar el millor resultat seu en un Grand Slam: tercera ronda en l'Obert dels Estats Units de l'any passat.

Bautista es retira per covid-19

"Hui he notificat a Wimbledon la meua baixa, he donat positiu en covid-19". Amb aquestes paraules, Roberto Bautista anuncia el seu adeu a Wimbledon, on aquesta vesprada tenia previst participar en segona ronda contra el colombià Galán.

Tot i que el tenista de Benlloc va assenyalar que, en cas de contagiar-se, seguiria jugant, en reconéixer haver jugat "moltes vegades en la meua carrera malalt o amb febra", finalment ha decidit abandonar.

"Afortunadament, els símptomes no són molt greus, però crec que és la millor decisió", ha dit Bautista, qui ha agraït el suport i espera tornar prompte a les pistes.

Nadal supera Berankis

Rafa Nadal ha guanyat el lituà Ricardas Berankis (4-6, 4-6, 6-4 i 3-6) en un partit que s'ha hagut de detindre per la pluja. L'espanyol ha trencat el servei de Berankis en els últims jocs d'uns primers sets molt igualats.

El lituà ha retallat diferències emportant-se la tercera mànega, però en la quarta Nadal ha mostrat el seu millor tenis, sobretot després de la pausa per a tancar el sostre de la pista central.

Amb la victòria del tenista balear, són tres els espanyols que disputaran la tercera ronda: Carlos Alcaraz contra l'alemany Otte, Paula Badosa contra la txeca Kvitová i Nadal s'enfrontarà a l'italià Sonego.

També et pot interessar

stats