Bautista: "Si tinguera covid, crec que jugaria a Wimbledon"

La francesa Alizé Cornet reconeix que en Roland Garros hi hagué un brot i van fer un pacte per a cobrir-lo

Bautista colpeja una pilota en el partit de la primera ronda
Bautista colpeja una pilota en el partit de la primera ronda / Agència Efe

Jugar o no jugar, el dilema covid de Wimbledon, després d'alguns casos positius entre els jugadors. Un dels més clars a pronunciar-se ha sigut Roberto Bautista, qui assenyala que "crec que si tinguera covid, jugaria; ja he jugat moltes vegades en la meua carrera malalt o amb febra".

Davant dels dubtes en el protocol, l'organització va eixir al pas. Va aclarir que la responsabilitat resideix completament en els tenistes. Si el jugador té símptomes, és ell el que decideix si fer-se un test, el que decideix si comunicar-ho i el que, en última instància, tria entre continuar competint o no. Matteo Berrettini i Marin Cilic van triar anar-se'n.

El tenista de Benlloc explica que li "sembla perfecte que l'organització deixe prendre la decisió al jugador en funció de com se sent". Nadal, per la seua part, creu que "que no ens han de consultar, nosaltres no estem preparats per a prendre aquestes decisions". "Som tenistes, no especialistes en salut", remarca el tenista mallorquí, que espera no veure's en aquesta situació i, "si em veig, actuaré de la manera més responsable possible".

Però aquest escenari de llibertat és nou per als tenistes, acostumats al fet que un positiu supose una eliminació. Per això, la francesa Alizé Cornet va destapar que en Roland Garros hi hagué un brot de covid i van fer un pacte per a cobrir-lo.

També et pot interessar

stats