Vingegaard torna a regnar a París

El ciclista danés ha conquistat el segon Tour de França consecutiu

Vingegaard celebra el triomf
Vingegaard celebra el triomf / Christophe Petit Tesson

Jonas Vingegaard és l'indiscutible guanyador del Tour de França. El ciclista danés suma així la segona victòria seguida a París, després de dominar la prova pràcticament des del primer dia. El seu gran rival, Tadej Pogacar, s'ha hagut de conformar amb el segon lloc i Adam Yates ha completat el pòdium. Carlos Rodríguez, cinqué, ha sigut el millor espanyol, just per davant de Pello Bilbao, que ha conclòs sisé.

Vingegaard i Pogacar han donat un autèntic espectacle en un mà a mà que apunta a repetir-se en el futur. El danés va obrir escletxa respecte a l'eslové en una espectacular contrarellotge i va rematar el Tour l'endemà en la muntanya.

La prova francesa acaba amb bona nota per al ciclisme espanyol, que s'endú tres victòries d'etapa: les de Pello Bilbao, Ion Izagirre i Carlos Rodríguez.

Vingegaard correrà la Vuelta

La pròxima gran cita ciclista serà la Vuelta a Espanya, que comença el dissabte 26 d'agost i tindrà quatre etapes que passaran per la Comunitat Valenciana. La gran atracció serà la presència del guanyador del Tour, que ha confirmat hui que hi participarà. L'acompanyaran altres grans noms, com són Remco Evenepoel, Primoz Roglic i Juan Ayuso.

També et pot interessar

stats