La Vila torna a l'elit del rugbi

L'equip entrenat per Ignacio Martín Goenaza ha superat el Gernika 26-22 en la final per a l’ascens a la Divisió d’Honor disputada al camp del Pantà

Els jugadors de La Vila, amb el trofeu de campions
Els jugadors de la Vila, amb el trofeu de campions / À Punt Esports

El CR la Vila ha aconseguit l'ascens a la Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi estatal, després de superar el Gernika per 26-22 en una emocionant final per a l’ascens que s'ha decidit els últims minuts.

La Vila ha remuntat en una gran segona part un marcador advers que ha arribat a ser de 7-19. Tres assajos, l'últim tres minuts abans del final, i una última defensa han donat l'ascens als de la Marina Baixa, que aconsegueixen l'objectiu després d'haver guanyat tots els partits de la temporada. Aquest partit s'ha pogut seguir en el programa La finestra esportiva, de la televisió d'À Punt, que els ha acostat un nou èxit esportiu valencià.

L'equip entrenat per Ignacio Martín Goenaza torna a l'elit del rugbi espanyol dues temporades després i serà el segon equip valencià de la Divisió d'Honor, després que Les Abelles han aconseguit la permanència.

També et pot interessar

stats