Les Abelles salven la categoria en l'última jornada

L'equip valencià jugarà una temporada més en la Divisió d'Honor de rugbi, la màxima categoria estatal

Una jugada ofensiva de Les Abelles
Una jugada ofensiva de Les Abelles / Paco Gozálbez
02 de maig 2021 - 15:20

Les Abelles ha aconseguit la permanència en la Divisió d'Honor de rugbi, la màxima categoria estatal, després de guanyar en l'última jornada el Getxo per 29-19 al camp del Pantera.

Els valencians se n'han anat al descans amb un avantatge de 15-13 en el marcador, però el partit s'ha complicat en la segona part. Els bascos li han fet la volta i s'han posat 15-19 a deu minuts per al final. Però en el minut 72 ha arribat un assaig que ha tornat a posar per davant Les Abelles, que han arredonit el triomf i la permanència amb un nou assaig (29-19).

Les Abelles, que ha celebrat recentment els 50 anys d'història del club, va aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor l'any passat. I aquest podria no ser l'únic representant valencià en la màxima categoria estatal del rugbi, ja que La Vila jugarà la final per l'ascens el 15 de maig.