El CR La Vila jugarà la final per l'ascens a la Divisió d'Honor

1.000 espectadors han pogut assistir al Pantà per a presenciar la semifinal
1.000 espectadors han pogut assistir al Pantà per a presenciar la semifinal / Twitter: @hernanirugby

El CR La Vila ha guanyat al camp del Pantà la semifinal contra l'Hernani de Guipúscoa (23-12) i jugarà contra el Gernika per l'ascens a la Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi espanyol. La final serà d'ací a dos setmanes també a la Vila Joiosa.

El conjunt de la Marina Baixa ha sigut molt superior al seu rival, encara que la primera part s'ha mantingut un cert equilibri en el marcador (13-5). Després del descans, dos assajos locals han certificat la victòria i no han donat opció a la reacció visitant.

La Vila, que disputarà la final com a amfitrió ja que és l'equip que més punts va aconseguir dels tres grups de Divisió d'Honor B, va guanyar tots els partits disputats de la fase regular, igual que el Gernika, que per a arribar a la final ha vençut aquest diumenge el Pozuelo Rugbi Unió.