Valentino Rossi es retira

Rossi ha estat en actiu 26 temporades en el campionat del món de motociclisme i ha guanyat nou títols

Rossi es refugia de la calor a l'ombra de la seua moto en el Gran Premi de Portugal
Rossi es refugia de la calor a l'ombra de la moto abans del Gran Premi de Portugal / Reuters

L'italià Valentino Rossi ha anunciat dijous que es retira de la competició al final de l'actual temporada del campionat del món de motociclisme en la categoria de MotoGP.

Rossi ha estat en actiu 26 temporades en el campionat del món de motociclisme, una etapa que va començar en 1996 en la categoria de 125cc. Al llarg del camí Il Dottore, com se'l coneix, ha obtingut 115 victòries i nou títols mundials, amb l'única taca en el camí de no haver pogut aconseguir l'anhelat desé campionat del món.

El discret rendiment en la present temporada, en què té com a millor resultat un desé lloc en el Gran Premi d'Itàlia, que es va disputar a Mugello (Itàlia), l'ha abocat a decidir-se per la retirada.