La tercera tampoc és la bona: Sinner torna a guanyar Bautista

L'italià ha vençut el tenista de Benlloc en sos sets  (7-6 i 6-2) en els huitens de final del Trofeu Comte de Godó

Roberto Bautista, colpeja un apilota durant el partit contra Sinner
Roberto Bautista, colpeja una pilota durant el partit contra Sinner / Alejandro García (Efe)

Jannik Sinner s'ha convertit en un autèntic malson per a Roberto Bautista. L'italià ha derrotat el de Benlloc per tercera vegada en poc més d'un més i l'ha eliminat del trofeu Comte de Godó en els huitens de final. Sinner s'ha imposat en dos sets, 7-6 i 6-2.

El primer set s'ha hagut de decidir en la mort sobtada després que cada tenista haja perdut el servei dues vegades. Bautista ha disposat de tres pilotes de set, però l'italià s'ha refet i ha acabat imposant-se per 11-9. El tenista de Benlloc, cinqué favorit del torneig ha perdut el seu primer servei en el segon set. I Sinner, onzé cap de sèrie, no ha desaprofitat l'ocasió i s'ha endut el partit després d'un clar 6-2 en el segon parcial.

El jove italià ha guanyat Bautista en els tres precedents, tots jugats en l'últims mes. Primer el va eliminar en els huitens del torneig de Dubai i fa a penes 20 dies el va véncer a Miami.

D'una altra banda, el valencià, Bernabé Zapata, també s'ha acomiadat del torneig després de caure en dos sets contra Pablo Carreño (3-6 i 4-6).

Nadal avança a quarts

Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Comte de Godó després de superar el japonés Kei Nishikori, per 6-0, 2-6 i 6-2, en poc més de dues hores de partit. El mallorquí ha necessitat la millor versió per a emportar-se un duel que semblava guanyat, però que s'ha acabat complicant.

Després d'un primer set en què Nadal ha sigut molt superior davant un Nishikori que encadenava errors no forçats (6-0), el panorama ha canviat en el segon. El japonés, molt més ficat en el partit, ha trencat dues vegades el servei al mallorquí i s'ha endut la mànega per 6-2. En el tercer i definitiu set, Nadal ha hagut d'alçar un 0-40 en el joc inicial, però s'ha acabat imposant amb un còmode 6-2. Aquest divendres s'enfrontarà, en quarts de final, al britànic Cameron Norrie, que ha passat de ronda per l'abandó del belga David Goffin.

També et pot interessar

stats