Tenis

Roberto Bautista cau eliminat en huitens de final del torneig de Dubai

El tenista de Benlloc ha perdut en tres sets (6-4, 3-6 i 7-5), davant d'una jove promesa italiana, Jannik Sinner, el més jove entre els cent primers del món.

Roberto Bautista, eliminat en el torneig de Dubai
Roberto Bautista, eliminat en el torneig de Dubai

Roberto Bautista ha quedat eliminat en els huitens de final del torneig de Dubai a mans de Jannik Sinner, després de dues hores i vint-i-sis minuts de partit.

Bautista, que era l'únic espanyol que seguia en competició dels cinc que van començar el torneig, no ha pogut aguantar davant del poder físic del tenista italià, de 19 anys. Sinner, número 32 de l'ATP, ha començat manant gràcies als intensos intercanvis amb la dreta i s'ha apuntat el primer set.

En el segon, l'experiència del tenista de Benlloc s'ha fet evident. Bautista ha sabut controlar el rival movent les cames amb major rapidesa per a intentar desgastar-lo des del fons, una parcel·la en la qual l'italià encara no és capaç de mostrar més solidesa.

Però Bautista no ha tingut molta fortuna amb els primers serveis i un trencament en el sisé joc (4-2) ha donat ales a Sinner, el qual, encara que després ha deixat escapar el seu servei a continuació, ha tornat a trobar estabilitat per a aprofitar-se del seu poder físic i ofegar el contrincant.

També et pot interessar

stats