Roberto Bautista torna a entropessar contra Sinner

L'italià, que ja el va eliminar en el torneig de Dubai, l'ha guanyat en tres sets (5-7, 6-4 i 6-4) en les semifinals de Miami

Roberto Bautista, moments abans de colpejar la pilota
Roberto Bautista, moments abans de colpejar la pilota / Rhona Wise (Efe)

Roberto Bautista ha tornat a entropessar amb la mateixa pedra. Jannik Sinner, l'últim tenista a derrotar-lo ara fa 15 dies a Dubai, ha eliminat el tenista de Benlloc del torneig de Miami i l'ha privat de disputar la tercera final de l'any. L'italià s'ha endut el partit en dues hores i mitja, per dos sets a un: 5-7, 6-4 i 6-4.

Sinner, actual número 31 del món, li té presa la mida a Bautista, a qui ja havia guanyat en dues ocasions. El tenista de Benlloc no ha pogut mantindre l'avantatge després de guanyar el primer set, tot i que ha aconseguit trencar el servei del rival al principi dels dos sets restants. L'italià ha afrontat més sencer i amb més determinació el tram final del duel i fins i tot s'ha refet a un trencament de servei en l'últim set.

Bautista torna a quedar-es prop d'un títol, després de les finals de Doha i Montpeller d'aquest any. La desena victòria se li resisteix, ja que no aconsegueix un triomf des que va guanyar el seu últim trofeu, a Doha el 2019.

L'italià més jove a arribar a una semifinal d'un Masters 1000 des de 1995 lluitarà pel tercer títol de la seua carrera i el segon de 2021 després del de Melbourne. El seu rival eixirà del duel entre el rus Andrey Rublev i el polonés Hubert Hurkacz.

També et pot interessar

stats