Sergio García, decidit a deixar el circuit europeu

El golfista de Borriol ha dit, només acabar l'Obert Britànic, que només jugarà on se senta estimat

Sergio García, decidit a deixar el circuit europeu

Sergio García, el golfista espanyol que més Grand Slams ha disputat, podria haver jugat l'últim aquest cap de setmana. El golfista de Borriol ha dit, després de finalitzar l'Obert Britànic, en què ha acabat en el lloc 68, que està decidit a abandonar el circuit europeu.

El motiu que hi ha darrere és la irrupció del circuit saudita, del qual forma part. El valencià ha explicat que quan va jugar a Alemanya, Thomas Björn, un dels pesos pesants del circuit europeu, li va dir a ell i a la resta de jugadors del LIV que no eren benvinguts. "A mi m'agrada sentir-me estimat i, sincerament, ara mateix en el circuit europeu no ho sent així", ha assegurat.

La renúncia al circuit europeu, després d'haver deixat també l'americà, suposaria deixar de competir en els quatre Grand Slams i també deixar de jugar la Ryder Cup, una competició en què Sergio García és tot un referent. De fet, s'ha convertit en el golfista que més punts ha sumat en tota la història.

Aquesta situació suposa un terratrémol en el panorama del golf mundial i les reaccions no s'han fet esperar. Jon Rahm, número 5 del món i membre dels circuits americà i europeu, ha eixit en defensa del borriolenc: "Que li donen l'esquena a Sergio no em sembla bé". Per al basc, és difícil d'entendre que per una ximpleria com aquesta no puga jugar la Ryder "el millor jugador que ha tingut mai Europa". Finalment, ha dit que li agradaria que es poguera arribar a una entesa perquè els tres circuits coexistiren.

Però la polèmica no acaba ací. Heenrik Stenson, el proper capità europeu de la Ryder Cup, podria haver de renunciar a liderar l'equip l'any que ve a Itàlia. Sembla que el suec també s'integrarà en el circuit saudita i això suposaria la seua expulsió com a capità europeu.

També et pot interessar

stats