Sergio García s'apunta al torneig de la discòrdia

PGA Tour ha amenaçat amb dures sancions els golfistes que participen en el nou circuit, el LIV Golf Invitational

Sergio García, de copilot en un carro de golf
Sergio García, de copilot en un carro de golf / Twitter: @TheSergioGarcia

El borriolenc Sergio García és un dels principals jugadors que participaran en el torneig de la discòrdia, el LIV Golf Invitational, que empresaris saudites posen en marxa en contra del PGA Tour, que va advertir d'imposar sancions fortes als jugadors que acceptaren participar-hi.

Els 48 jugadors que inscrits es repartiran en dotze equips de quatre jugadors i disputaran tres rondes en comptes de quatre. A més de participar com a equip ho faran alhora de manera individual.

El circuit LIV Golf Invitational constarà de huit esdeveniments, el de Londres, cinc que es disputaran a territori estatunidenc i dos més a Bangkok (Tailàndia) i Jiddah (Aràbia Saudita).

Els abundants premis són el principal al·licient per als jugadors inscrits en el primer torneig de Londres, que es disputarà al Centurion Golf del 9 a l'11 de juny, on es repartiran 25 milions de dòlars, la dotació més gran d'un sol torneig fins hui.

Al costat de Sergio García estaran, entre d'altres, els golfistes espanyols Pablo Larrazabal, Adrián Otaegui i l'amateur David Puig, l'estatunidenc Dustin Johnson, el sud-africà Louis Oosthuizen, el nord-irlandés Graeme McDowell o l'anglés Lee Westwood.

També et pot interessar

stats