Salma deixa el Vila-real i l'atletisme per a unir-se al Barça

La davantera aragonesa ha firmat un contracte amb el club blaugrana fins a 2026

Amb aquest cartell, el Barça ha anunciat el fitxatge de l'exgrogueta
Amb aquest cartell, el Barça ha anunciat el fitxatge de l'exgrogueta / FC Barcelona

L'exfutbolista del Vila-real i atleta del Platges de Castelló Salma Paralluelo ja té nou equip. Un dia després de desvincular-se del club groguet, la internacional espanyola ha fitxat pel FC Barcelona per a les pròximes quatre temporades.

L'aragonesa ha passat la revisió mèdica aquest dilluns al matí a l'Hospital de Barcelona i als serveis mèdics de la ciutat esportiva de l'entitat blaugrana abans de firmar el seu contracte. "Estar ací és un privilegi, estic amb moltes ganes d'aprendre, escoltar i agafar el millor de totes les jugadores", ha dit Paralluelo.

Salma, de díhuit anys, ha sigut una de les sensacions de l'última Primera Iberdrola. Reapareguda després d'una lesió al genoll esquerre, una de les seues millors actuacions va ser precisament a l'estadi Johan Cruyff, on va marcar un dels millors gols del campionat.

Les bones prestacions de l'atacant d'origen guineà la van portar a ser una de les 23 escollides per la selecció espanyola de cara a l'Europeu d'aquest estiu, però un problema al soli la va deixar fora a les portes d'Anglaterra. Prèviament, havia tingut èxit en les categories inferiors d'Espanya, com l'or en el Mundial sub 17 del 2018.

Paralluelo ha hagut de deixar l'atletisme d'alt nivell al Platges de Castelló, club amb un conveni amb el Vila-real. "Ha sigut difícil renunciar a un esport, però havia de fer el pas i no ha pogut ser en un millor lloc", ha dit després de firmar el seu contracte.

També et pot interessar

stats