Salma Paralluelo convocada en la prellista de l'Euro 2022

L'aragonesa del Vila-real va superar una greu lesió de genoll

Prellista de la selecció espanyola
Prellista de la selecció espanyola

El seleccionador espanyol, Jorge Vilda, ha donat a conéixer la prellista de les 28 jugadores convocades per a iniciar la concentració del combinat abans de l'Eurocopa 2022 que es disputarà del 6 al 31 de juliol a Anglaterra.

La gran novetat de la convocatòria és la inclusió de la futbolista del Vila-real, Salma Paralluelo, que debutarà amb l'absoluta i que arriba després de superar una greu lesió de genoll.

En la convocatòria també estan les valencianes Sandra Paños del FC Barcelona i Ivana Andrés del Reial Madrid, així com la futbolista sevillana del Llevant, Irene Guerrero.

Aquestes jugadores s'entrenaran i jugaran partits de preparació abans de la gran cita. Un d'ells serà el dia 25 de juny contra Austràlia a l'estadi Nuevo Colombino de Huelva. Posteriorment, Vilda donarà a conéixer les 23 jugadores que es quedaran per a disputar la fase final del torneig on Espanya és una de les favorites.

La selecció debutarà contra Finlàndia el dia 8 de juliol. El dia 12 jugarà contra Alemanya i el dia 16 de juliol tancarà la fase de classificació contra Dinamarca.

També et pot interessar

stats