Salma Paralluelo, exemple de superació

La jugadora del Vila-real es va lesionar de gravetat ara fa any i mig

Salma Paralluelo, d'una greu lesió a jugadora de la selecció

El futbol tria Salma Paralluelo. Era la decisió més difícil. Atleta i futbolista a parts iguals, l'esportista ha combinat fins ara les dos disciplines amb sorprenents resultats.

Però el fet d'anar a la selecció ha suposat un punt d'inflexió en la seua carrera. Ha passat el tall definitiu per anar a l'Eurocopa. Un fet que marcarà sens dubte el camí futur d'aquesta tot terreny. 

Fa any i mig, Salma va parlar amb les càmeres d'À Punt Mèdia i ni ella ni ningú s'imaginava el que li anava a passar en els mesos futurs.

Primer, la greu lesió al genoll quan estava en el més alt. Tornar a l'elit de l'atletisme després de quasi un any en blanc no va resultar gens senzill. D'altra banda, reprenia el futbol per la porta gran. Amb tan sols 9 partits disputats amb el Vila-real enguany aconseguia 3 gols.

L'aposta de Vilda per la jugadora ha suposat el segon gran viratge. No podrà estar al campionat sub 20 d'Espanya d'atletisme ni possiblement al Mundial del mes d'agost. Això sí, estarà a Anglaterra amb la selecció absoluta de futbol. 

Ara fa 3 anys que va signar un curiós fitxatge doble pel Vila-real i el Platges de Castelló. Des d'aleshores Salma s'ha negat a triar entre les dues passions, pot ser que el futbol haja triat per ella. 

També et pot interessar

stats